Over

Over

Kantoor:

Thijssen Advocatuur is een kantoor dat zich vooral bezig houdt met het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht en het algemeen verbintenissenrecht en is gevestigd in Nijmegen.

Het kantoor heeft diverse samenwerkingsverbanden. Hiermee kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Mr. Thijssen

Mr. Thijssen

Bezoekadres Nijmegen:
Van Schaeck Mathonsingel 6
6512 AP  Nijmegen

Over mr. Thijssen

Mr. M.T.A. (Maike) Thijssen is sinds 2004 werkzaam in de advocatuur en  vanaf 2010 werkzaam als advocaat. Zij begon bij een advocatenkantoor te Nijmegen en vanaf 2014 heeft zij haar eigen kantoor, eveneens gevestigd te Nijmegen. Mr. Thijssen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en tijdens haar studie heeft zij al werkervaring opgedaan in de advocatuur.

Inmiddels heeft mr. Thijssen ruim 12 jaar ervaring in de advocatuur, kan heel goed uw probleem centraal zetten en de focus op het resultaat houden.

Naast de advocatuur maakt mr. Thijssen deel uit van de klachtencommissie van een zorginstelling.

Kosten:

Bij Thijssen Advocatuur is het mogelijk om voor een aantal zaken een vaste prijsafspraak te maken, zoals echtscheidingen, alimentatie en ontslagprocedures met wederzijds goedvinden. Informeer hiervoor bij ons kantoor.

Thijssen Advocatuur behandelt eveneens zaken op basis van een toevoeging (door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand). Of u voor een toevoeging in aanmerking komt, kunt u bekijken op www.rvr.org

Indien u niet in aanmerking komt voor een toevoeging en de zaak zich niet leent voor een vaste prijsafspraak, dan wordt er een uurtarief in rekening gebracht. Informeer hiervoor bij ons kantoor.

Enrecht:

Thijssen Advocatuur is het enige advocatenkantoor in Nijmegen wat beschikt over het Enrecht keurmerk. Juridisch advies of advocaat nodig www.enrecht.nl

 

Advocaat of jurist nodigThijssen advocatuur hightrust