Mijn naam is Maike (T.A.) Thijssen. Vanaf 2010 ben ik werkzaam als advocaat. Tijdens mijn studie op de Juridische Hogeschool en Nederlands recht op de Radboud Universiteit in Nijmegen was ik al werkzaam in de advocatuur, zodat ik al wel een tijdje meedraai in de advocatenwereld en daar de nodige werkervaring heb opgedaan. In 2014 ben ik mijn eigen advocatenkantoor begonnen, zodat ik naast advocaat ook ondernemer ben. En dit bevalt mij uitstekend.

In mijn praktijk behandel ik zaken op het gebied van personen- en familierecht. Dit zijn vooral zaken over echtscheidingen en alles wat daarmee te maken heeft zoals omgangsregelingen en alimentatiekwesties. 

Bij Thijssen Advocatuur houden wij de lijntjes tussen kantoor en de klanten kort en duidelijk. We hebben heldere afspraken en geven een reëel beeld van de te bereiken resultaten zodat je als klant nooit voor verrassingen komt te staan. Bij Thijssen Advocatuur is de klant koning en staat dus altijd centraal.

Ik heb de opleiding tot stiefplancoach gevolgd waardoor ik samengestelde gezinnen goed kan bijstaan. Met deze opleiding heb ik een goed beeld van de problematiek bij samengestelde gezinnen en weet ik hier goed op in te spelen.

Maike Thijssen heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht (waaronder o.a. echtscheiding, alimentatiezaken, huwelijksvermogensrecht, omgangsregeling, jeugdbeschermingsrecht, bijzonder curatorschap, erkenning, ouderschap, afstamming, gezag, adoptie).

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.